MINDRE MADSPILD I RESTAURATIONSBRANCHEN MINDRE SPILD - FLERE PENGE DK Når man tilpasser størrelsen på serveringerne, udnytter råvarerne bedre og smider mindre mad ud, kan man spare penge på indkøb. MINDRE SPILD - BEDRE RÅVARER Pengene der spares på at reducere madspild, kan i stedet for bruges på bedre og mere bæredygtige råvarer. MINDRE SPILD - MERE ARBEJDSGLÆDE Det er tidskrævende at forberede og tilberede råvarer. Jo mindre mad der bliver levnet og ender i skraldespanden, jo mere tilfredsstillende er det at lave mad. MINDRE SPILD - MINDRE CO2-AFTRYK CO2 Det er godt for klimaet, når der ikke tilberedes unødigt meget mad, og når man derudover udsorterer sit bioaffald. MINDRE SPILD - BEDRE REKRUTTERING Et bæredygtigt værdisæt kan tiltrække og fastholde medarbejdere. MINDRE SPILD - BEDRE BRANDING Arbejdet for at blive mere bæredygtig kan integreres i virksomhedens storytelling og gavne brand og omdømme. MINDRE SPILD - MERE FÆLLESSKAB I arbejdet med madspild kan man blive en del af et større fællesskab, der arbejder med bæredygtighed. Det kan gøre virksomheden interessant for nye kunder og samarbejdspartnere.
Del
Print
Download PDF fil