MINDRE MADSPILD I RESTAURATIONSBRANCHEN MINDRE SPILD - FLERE PENGE DK Når man tilpasser størrelsen på serveringerne, udnytter råvarerne bedre og smider mindre mad ud, kan man spare penge på indkøb. MINDRE SPILD - BEDRE RÅVARER Pengene der spares på at reducere madspild, kan i stedet for bruges på bedre og mere bæredygtige råvarer. MINDRE SPILD - MERE ARBEJDSGLÆDE Det er tidskrævende at forberede og tilberede råvarer. Jo mindre mad der bliver levnet og ender i skraldespanden, jo mere tilfredsstillende er det at lave mad. MINDRE SPILD - MINDRE CO2-AFTRYK CO2 Det er godt for klimaet, når der ikke tilberedes unødigt meget mad, og når man derudover udsorterer sit bioaffald. MINDRE SPILD - BEDRE REKRUTTERING Et bæredygtigt værdisæt kan tiltrække og fastholde medarbejdere. MINDRE SPILD - BEDRE BRANDING Arbejdet for at blive mere bæredygtig kan integreres i virksomhedens storytelling og gavne brand og omdømme. MINDRE SPILD - MERE FÆLLESSKAB I arbejdet med madspild kan man blive en del af et større fællesskab, der arbejder med bæredygtighed. Det kan gøre virksomheden interessant for nye kunder og samarbejdspartnere.
Download PDF fil