FISK OG SKALDYR

TIL FOODSERVICE

PÅ KØL

Polar Seafood har masser af fisk og skaldyr, der er udviklet specielt til foodservice. På køl! Produkter, der er trimmet, forædlet og klar til tilberedning. Produkter, der aldrig har været frosset og produkter, der fanges på verdenshavene, hvor de indfryses umiddelbart efter fangsten, for at bevare friskheden frem til forædlingen i land som kølede fisk og skaldyr til professionelle. 

Det er ikke noget nyt, men det er nyt, at vi har samlet hele sortimentet af kølede produkter i dette katalog. Som supplement til kataloget med vores fantastiske sortiment af fisk og skaldyr fra hele verden på frost. 

Historien om Polar Seafood er beretningen om en grønlandsk drøm, der uden særlig stor opmærksomhed udvikler sig til et eventyr. Et eventyr, der både handler om fiskeri fra isen, små rejekuttere og om store, flydende fiskefabrikker, der fanger og forarbejder specialiteter fra fjerne egne, mens de er på havet. Det handler om legendariske rejepillere og om røgemestre, der frembringer sine delikatesser efter århundredgamle traditioner. Det handler om stolthed og sans for kvalitet i alle led, og det handler om viden og fornemmelse for de behov, du har i dagligdagen.

Så selv om vi er over 900 medarbejdere hos Polar Seafood, selv om vi er Grønlands største privatejede virksomhed, og selv om vi er en væsentlig global leverandør – ja, så handler det om at betragte vores kunder som gode samarbejdspartnere, der inspirerer os til at tilbyde produkter, der både gør arbejdet i køkkenet nemmere og giver dig forkælede, tilfredse gæster.

    ...