HVAD SKAL SENNEP NU I DET SØDE KØKKEN? Sødt med sødt på er uinteressant. I værste fald opnår du en sensorisk mætning, som resulterer i en mindre intens smagsoplevelse. For at modvirke dette kan du tilføje smage, som skaber kontrast til det søde element. Syrligheden fra friske bær. Bitterheden fra mørk chokolade eller kaffe. Salt. Krydderurter. Eller krydderier. Som fx sennep, der jo rummer skarphed, syrlighed og en subtil sødme. Sådan tænkte vi, da vi opfandt vores Senneps-cupcakes. Prøv dem. De smager, så fortidens sennepskonger klapper. SE OPSKRIFT SENNEPSMUFFINS Pisk æg og sukker. Tilsæt smeltet NATURLI’ Vegan Block, vanilje, kærnemælk, mel, bagepulver og sennep. Bag. Lav en frosting imens. Med flormelis, flødeost, Vegan Block, citronsaft. Og Arffmanns Sennep. Frostning på kagen. Spis. Nyd. Bliv inspireret på orklafoodappeal.dk og følg os på facebook & instagram
Download PDF fil