KOREAN FOOD IS HOT Det koreanske køkken er in. Mange serveringer er født street. Tag fx deres corndogs. Dybstegt mums med mozzarella og en pølse, som enten kan være en med kød eller en, som helt Naturli’ er uden. Lad Bähncke og KiMs sætte prikken over i’et. Det er jo det, der gør forskellen. KOREANSKE CORNDOGS MED PØLSE, AGURKE RELISH, KNUST BACON OG FRISK CHILI SOM PYNT VEGANSK CORNDOG NATURLI´ PØLSE, NATURLI´ MAYO OG PURLØG TTEOKBOKKI RISKAGER MED CHILIPASTA, SOJA SAUCE, FORÅRSLØG, KNUSTE SEOUL KIMCHI OG SESAM Sprød med Seoul Med KiMs Seoul Kimchi flyver du ud til det sydkoreanske køkken. Men de er made in Søndersø. Brug dem fx som topping til en tteobokki – riskager med chilipasta. SE OPSKRIFTER OG FOOD-HACKS OG MEGET MERE PÅ ORKLAFOODAPPEAL.DK
Del
Print
Download PDF fil