ET NYT ÅR MED NYE REJSEDRØMME 

 

Kære læser

Tak, fordi du sidder med NILLES’ katalog i hånden. I en meget foranderlig verden, er vi glade for at holde fast i vores tradition med at udkomme før jul. Her i kataloget disker vi op med masser af frisk rejseinspiration til det kommende år.

 

75 år med NILLES

NILLES fyldte 75 år i 2022, og vi havde et godt jubilæumsår i selskab med vores mange rejselystne gæster. Udlængslen var stor efter nogle år uden rejser, og vi har været glade for at opleve den store efterspørgsel efter at komme ud at opleve verden.

 

Vi vil gerne takke alle, der rejste med os i det forgangne år, og vi skulle hilse fra vores chauffører og rejseledere, der nød det gode selskab på rejserne. Det er noget, vi lægger stor vægt på hos NILLES, for vi tror fuldt og fast på vigtigheden i at opleve sammen og dele nye rejseminder.

 

Et nyt år med nye rejseglæder

Et nyt år med nye rejseoplevelser at glæde sig til. Rejseaktiviteten er stadig stor, og i det nye år kan du følge drømmen om at opleve helt nye lande og kulturer eller genbesøge dine favoritdestinationer. Mange har i de senere år fået øjnene op for glæden over at være turist i eget land. Danmark er rigt på charmerende øer og sjove, lokale traditioner, men vi har også rejser til dig, hvis udsyn er rettet mod væsentligt fjernere egne på planeten. Med NILLES kan du opleve Østens mystik i Vietnam eller Bali eller drage sydpå til Kenya, hvor Kenya Claus er klar til at vise dig savannedyrene og den prægtige kulturarv, som vores egen Karen Blixen også kastede sin kærlighed på.

 

Mod nye horisonter

Vi arbejder hele tiden på at udforske nye sider af verden, og vi har spændende nyt på programmet. Glæd dig til at opleve Canadas storslåede natur, tag med på vores nye busrejse til Ditmarsken i Tyskland eller oplev en perlerække af græske øer på krydstogt eller rundrejse i Grækenland.

 

Dertil kigger vi altid på nye, interessante måder at rejse på. Vil du rejse på egen hånd, kan du undgå enkeltværelsestillægget på vores solorejser og opleve destinationer som Bornholm og Nordtyskland! Eller måske drømmer du om en togrejse? Tag med til München og Wien med overnatning på toget eller oplev en fortryllende rejse på skinner over Norges rustikke fjeldlandskaber.

 

Mest af alt ser vi frem til nye eventyr i godt selskab. Til at glide forbi gamle middelalderbyer og vinstokkeklædte skråninger på flodkrydstogt på Europas skønneste floder. Eller til at udforske kontinentets smukkeste natur såvel som nye kulturer på den anden side af kloden. Hos NILLES har vi hele tiden nye, spændende rejser i støbeskeen, så vi anbefaler, at du løbende holder øje med vores hjemmeside. Vi glæder os til at opleve verden sammen med dig – i trygge rammer og med forventningens glæde. Vi ønsker alle et rigtig godt rejseår!

 

Miriam Bisgaard Christiansen, direktør

og teamet hos NILLES REJSER

    ...