Kære gæst

De seneste måneder har vi arbejdet hårdt på at færdiggøre rejseprogrammet for 2020, så vi kan byde endnu flere glade rejsende
velkommen.

I 2019 blev vi kåret til Danmarks bedste rejsearrangør af Danish Travel Awards. Den anerkendelse er vi uendeligt taknemmelige – og meget ydmyge overfor.

Tusind tak til alle jer, der stemte på os.

Den fornemme pris minder os om, hvor vigtigt det er at værne om den ekspertise, som vi har opbygget gennem mange år og samtidig forny os – til gavn og glæde for vores gæster.

I år har vi inddelt kataloget i lande og gjort det nemt at finde transportform. Se blot efter det lille ikon ved rejsen der gør det let for dig at afkode om rejsen er med bus, fly eller skib. Vi har også finpudset vores logo og gjort rejsebeskrivelserne mere læsevenlige.

Nye rejsemål
I 2020 byder vi 25 dugfriske rejsemål velkommen. Blandt andet flyver vi i år direkte fra Aalborg til Split i Kroatien, hvor Den Kroatiske Skærgård og Dalmatiens smukke kyst venter. Costa de la Luz, spaniernes foretrukne feriekyst, er også en solrig nyhed. Blandt de splinternye busture kan du glæde dig til at udforske svenske Gotland, Lübeck i Tyskland og Warszawa i Polen.

Kendte klassikere som Nordkap, Goslar og flodkrydstogt på Donau stadig på programmet, og så tilbyder vi en skøn 25-års jubilæumsrejse til rødvinsparadiset Altenahr, som gennem årene har været en elsket tradition.

Mærk historien
I 2020 kan vi danskere fejre to vigtige jubilæer; 75-året for befrielsen og 100-året for genforeningen af Danmark. Du kan deltage i de historiske festligheder, der markeres på tre forskellige ture.

Solorejser i godt selskab
Prøv også vores nye solorejser. Her har vi tænkt på dig, som rejser alene, og som gerne vil nyde godt af det hyggelige selskab med andre solorejsende.

Tak fordi du rejser med os, vi glæder os til at byde dig velkommen på en oplevelsesrig rejse i 2020.

Miriam Bisgaard Christiansen, direktør
og teamet hos NILLES REJSER

    ...