Tillæg til Bøjen

Kom til opstartsmøde for pigesejlads 2019

Der afholdes opstartsmøde for pigesejlads torsdag den 11. april kl. 19.00 i Kolding Sejlklubs lokaler, Dokvej 1, 6000 Kolding.

Pigesejlads i Kolding sejlklub har i sin nye form eksisteret i 3 år og har ca. 30 medlemmer. Vi går således ind i vores 4. sæson og håber på flere kvinder og flere både.

Pigesejlads hos os drejer sig om, at kvinder, der kan sejle, får mulighed for at arbejde sammen som besætning, tage selvstændigt ansvar for beslutningerne, samle intens sejlererfaring, lære båden godt at kende m.v. Det drejer sig også om at skabe et fællesskab for kvinder omkring sejlads og få store oplevelser sammen.

Pigesejlads er for kvinder med duelighedsbevis eller tilsvarende praktisk erfaring med at sejle. Desuden anbefaler vi, at man er medlem af Kolding Sejlklub.

På opstartsmødet vil du få information om sæsonens program, både og besætninger samt andre praktiske oplysninger.

Hvis du har en båd, du gerne vil byde ind med til pigesejlads, så vil vi rigtig gerne have besked om det inden den 11. april.

Skriv til mar@au.dk og informér om bådtype og antal mulige gaster.

Hvis du ikke kan komme den 11. april, men er interesseret, så skriv til mar@au.dk, og angiv hvilken sejlererfaring du har.

Vi ses forhåbentlig den 11. april.

    ...