INTERVIEW EN KOCH VENDER HJEM TEKST: ELISABETH HAMERIK SCHWARZ • FOTO: CARSTEN BUNDGAARD Stjernekokken, idémager og dommer i Masterchef Jesper Koch står bag koncepterne for restauranterne på Alsik. Alle tre har hver deres koncept – dog alle med et strejf af Sønderjylland. Tre forskellige spisesteder, forskellige placeringer på hotellet og vidt forskellige koncepter. Når Alsik åbner i foråret 2019, vil hotellet også åbne op for et væld af oplevelser for ganen. Stjernekok, Masterchef-dommer og chefkok på Alsik Jesper Koch har de sidste tre år arbejdet på at udvikle koncepterne for restauranterne. »Når der skal udvikles et så stort projekt i Sønderjylland, skal det gøres med hjertet. For nogen er regionen en del af det såkaldte Udkantsdanmark, men Sønderborg vil jeg snarere kalde en udkantsmetropol. Logistikken og oplevelserne er til stede her, og Alsik skal være med til at gøre byen til en go to-destination, hvor restauranterne bliver vigtige spillere,« siger Jesper Koch. Jesper Koch og hans kone er begge sønderjyder, og derfor har det ikke været en svær beslutning at rykke sydpå fra Aarhus, 12 VISITOR 09·18
Download PDF fil
Arkiv