Agentinsk oksekød er et nationalt ikon og en stolthed for et land der bryster sig af at have det mest naturlige miljø og et øko system der under de forhold garanterer en særdeles høj kvalitet i produktionen af oksekød. Ligeså har kødet opnået stor anerkendelse og har vundet flere priser fra nogle af de højerestående internationale smagspaneler. Med et avlsystem under åben himmel på den argentinske Pampas, nyder kreaturerne godt af de uovertrufne vilkår det argentinske klima kan tilbyde. Den frie græsning i de naturlige omgivelser, skaber den bedste kvalitet af kød med en helt unik mørhed og en absolut saftig og kraftfuld smag. I de sidste måneder inden slagtning, får kvæget en særlig sammensat kornblanding, der er med til at skabe den delikate fedtmarmorering i kødet. Dette sikrer en suveræn kvalitet, som giver masser af saft og smag. - Velbekomme! Rib-eye Oksemørbrad Striploin Oksebovkile Cuvette Okseyderlår
Download PDF fil