BITTERT UMAMI SMAGSHJUL De 5 grundsmage SALT Kogesalt Fint salt Flagesalt Cornichoner Valnødder Kinesisk soja Rejepasta Saltcitroner Saltkapers Klipfisk Kaviar Fetaost Ansjoser Tang Øl Bittermasse Sprængt spidsbryst Rimmet fisk Soltørrede tomater Mælkeprodukter Fisk Grape Chokolade Røget te Krydring Gemt kaffe Grillet ratatouille Syltede tranebær Salt i kager Pickles Røget fisk Gourmetsaltning 2. dags kødsovs Fiskesauce Parmesan Fonder Kød Rosenkål Rugbrød Mørkbagte løg Bagte rødbeder Brunet kød Gastrik Citronf romage Engelsk sauce Tørret skinke Svampe Melis Gelé Kokosmælk Brunede kartofler Marengs Ananassirup Chutney Jordbærmarmelade Sursød sauce Balsamico Surdej Surkål Tamarind Ceviche Rødvinseddike Yoghurt Riseddike Rabarberkompot Citron Honning Marinader Creme Fraiche Syltede græskar Muscovado Ahornsirup Æbleeddike Eddike SØ DT Palmesukker Kærnemælk SURT SØDT Honning Hj. Lavet sirup Æble, rødbede, solbær Chutney Majs Mandler Ketchup Dadler Tørret frugt BITTER Krydderurter Grape Valnødder Rosenkål Rugbrød Kål Radisser Oliven Selleri Tranebær Blomkål SALT Cornichoner Feta Salt Ansjoser Saltkapers Soya Tang UMAMI Fast ost (parmesan) Stegte svampe Tørret skinke Semi-dried tomater Tang Fiskesauce Bacon Asparges Avocado Modne tomater Spinat SURT Syltede løg Eddike Citronsaft Gastrik Syrnet mælk/fløde Ribs Solbær Æbler Balsamico
Download PDF fil