B103 Lakselasagne Opskrift til 18 personer - 1 GN bakke Ingredienser: 800g laksefiletu.skind 1,9l letmælk 100g smør/margarine 100g hvedemel 10g KRYTAMuskatnød,stødt 600g MAGGITomatcoulis 1kg spinat,helbladetoptøet 400g løg,hakket Saltogpeber 5stk. PRONTOSFOGLIALasagnepladerGN 150g ost,revet Tilberedning: Skærderålaksefileterityndeskiver.Smeltsmørreti engrydeogtilsæthvedemelmensderpiskes.Tilsæt mælkenlidtefterlidtogpiskindimellemsåsaucen bliverglat.Kogsaucenigennemogsmagtilmed salt,peberogmuskatnød.Smørlidtbechamelsauce ibundenafGN-bakkenoglægdenførstelasagnepladeherpå.Smørhverlasagneplademedettyndtlag tomatcoulis.Læg¼affyldetpå,dvs.lakseskiver,spinat oghakketløg.Afslutmedettyndtlaghvidsauceinden dennæstelasagnepladelæggespå.Fortsætpåsamme mådetildensidstepladeerlagtpå.Fordelettyndtlag hvidsauceovertilsidstogafslutmedlidtrevenost. Bagesca.40minutterved180grader.Ladlasagnen trækkemin.10minutterindenservering. Kanalholmen37•2650Hvidovre Tlf.36343000•Fax.36343081 www.haugen-gruppen.dk
Del
Print
Download PDF fil