TIP! Feta bevarer sin faste form, når den steges på panden. Alternativt kan du bruge halloumi og panere den på samme måde. 18 Burger med kød- eller vegetarbøf TIL 4 PERSONER 3 tomater 1 rødløg 50 g rucola 4 burgerboller, fx fra Jalm&B 4 spsk. kimchi, fx fra Green Choice Lidt chilisauce, fx fra Bobos Chili Tzatziki: 1 agurk Salt og peber 1 fed hvidløg 2 dl græsk yoghurt Oksekødsbøf: 500 g hakket oksekød Olivenolie til stegning Salt og peber Vegetarbøf med feta: 300-400 g feta 1-2 æg 100 g rasp eller pankorasp Olivenolie til stegning tzatziki: Skyl agurken, og riv den groft på et rivejern. Drys med lidt salt, og pres væden af agurken med hænderne. Pil og pres hvidløg. Rør revet agurk sammen med hvidløg, salt, peber og græsk yoghurt. oksekødsbøf: Form kødet til bøffer. Steg bøfferne i olivenolie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Krydr godt med salt og peber. vegetarbøf med feta: Skær fetaen over på langs. Pisk æg sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Hæld rasp i en anden dyb tallerken. Vend feta først i æg, så i rasp, æg og rasp igen. Opvarm en pande med olivenolie, og steg fetabøfferne i 2 minutter på hver side, til overfladen er gylden og sprød. Skyl tomater, pil rødløg, og skær begge dele i skiver. Skyl rucola. Lun burgerbollerne. Byg i alt 4 burgere med fyld af tzatziki, tomat, rødløg, rucola, kimchi, chilisauce og enten en oksebøf eller en paneret vegetarbøf. TID: 40 MINUTTER GREEN CHOICE KIMCHI I Korea hedder kinakål koreansk kål og er et fast element i den klassiske, mildt krydrede kimchi, som er fermenteret over lang tid. KR. 40,00 350 g. Kilopris 114,28
Del
Print
Download PDF fil