Spændende magasin med alt hvad du kunne ønske dig af trævarer.

Vi forhandler alle former for trævarer - primært forarbejdet i fyrretræ, men også mange i bøg, eg, ask, birk og MDF som er lakeret i et væld af farver. Vores sortiment spænder vidt fra vores klassiske KUBIK reol til kalendere, lamper, bogkasser, børnemøbler, senge, interiør, stole, borde, FSC-certificerede havemøbler, ABC reoler, hylder, stiger, køkkenudstyr, legetøj, badeværelsesartikler, BRICK BOX modulsystemer og meget meget mere.

Et af vores særlige kendetegn er vores KUBIK reoler, som vi gennem generationer har produceret og solgt til hele den danske befolkning. Primært til private, men også til virksomheder, der ønsker en elegant og professionel opbevaringsløsning. Det gode ved KUBIK reolen er, at man kan få præcis det udtryk man ønsker. KUBIK reolen findes i 11 forskellige farver og i forskellige træsorter (birk, fyr, MDF og eg).

Som noget ganske nyt i Trævarefabrikernes Udsalg har vi designet en APP. Et redskab til at overskue mulighederne med vores KUBIK reoler. APP’en bruges i dag af vores 10 butikker som arbejdsredskab overfor kunder, der ønsker at få visualiseret mulighederne med KUBIK reolsystemet. 

Træprodukter går aldrig af mode og vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på tidens trends og tendenser, så vi kan imødekomme vores kunders ønsker. Udover klassiske reoler, borde, bogkasser og mere ‘almindelige’ produkter i træ, har vi gennem de senere år også designet og produceret eks. julepynt, træborde og -stole med metalstel, kalendere, lamper, BRICK BOX modulsystemer og andre træprodukter, som er i tråd med tidens tendens.

Kig magasinet og lad dig inspirere. Husk at du kan shoppe mange af produkterne direkte fra vores katalog :-)

    ...