Læs i dette nummer af Electra:

 

TEMA Markedsføring

Tilfredse kunder er den bedste reklame 

Godt håndværk er ifølge eksperter mindst lige så effektivt som annoncer og hjemmesider, når det gælder om at kapre nye kunder.

Branding er andet end Nike og Coca-Cola 

Både store og små installationsvirksomheder kan med fordel forsøge at opbygge en særlig ”identitet” for virksomheden i forholdet til kunderne.

Synlighed er en forudsætning 

Det er vidt forskelligt, hvordan installationsvirksomhederne markedsfører sig selv. Bliv inspireret af, hvordan andre løser opgaven.

En sjusket hjemmeside er værre end ingenting 

Den digitale verden er vigtig i markedsføringen af en installationsvirksomhed. Men man skal vide, hvad man vil signalere, inden porten til internettet åbnes.

Værktøjer der trækker kunder til 

I TEKNIQs servicebutik kan du finde en række forskellige tilbud, som kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed.

Tre bud på fremtiden 

2013 ser ud til at blive endnu et skæbneår for installationsbranchen. Vi har fået grossister og producenter til at vurdere, hvad de kommende måneder vil byde på.

Skærpede regler kan koste installatører dyrt 

Grænsen mellem underentrepriser og arbejdsudleje rykkes. Det betyder, at danske virksomheder oftere risikerer at skulle betale ”arbejdsudlejeskat”.

Akutjobordning kræver nytænkning 

Regeringens akutjobordning har fået en lunken modtagelse af TEKNIQs medlemmer. Og skal ordningen have effekt, kræver det en ændring af branchens rekrutteringsvaner.

Nyt lys over København 

LED-teknologien er for alvor begyndt at sætte sit præg på bybilledet i hovedstaden. Electra tog med på den helt store LED-rundtur i København.

SKS skaber værdi 

Installatørerne er blevet bedre til at forholde sig til de 16 krav til systematisk kvalitetssikring, men der er stadig plads til forbedring, lyder det fra TEKNIQ Kvalitet.

IBI giver frihed til handicappede børn 

De intelligente bygningsinstallationer spiller en vigtig rolle i hverdagen for både børn og ansatte på Geelsgårdskolen i Virum.

    ...