Værsgo! KøfdafvroieriuttdeernlandskeChili sin carne Tip! keemAkarsænnpeaanmbmgkrpudkmegeelate,sdlopVømurseætgv,fciyosill.såfdaFddopreusrån din pizza. til 10 personer 2 spsk. olivenolie 2 løg (200 g) 4 fed hvidløg 1000 g hakkede tomater 5 spsk. tex mex-krydderi 65 g mørk chokolade 3 spsk. instant kaffe 4 spsk. mørk sirup (eller sukker) 500 g Anamma Vego fars 850 g Kavli Chili Beans Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt hakkede tomater, tex mex-krydderi, hakket mørk chokolade, instant kaffe, sirup og Anamma Vego fars. Rør godt rundt i gryden og lad blandingen simre i 20 min. under låg. Tilsæt Kavli Chili Beans. Smag til med salt og peber. Server evt. chili sin carne med ris eller brød, cremefraiche og friske krydderurter. Stegte ris a la Pad Thai til 10 personer 4 spsk. sesamolie (eller jordnøddeolie) 1 løg (130 g) 2 fed hvidløg ½ rød chili 10 g frisk ingefær 300 g Anamma Vego fars 300 g snitgrønt 50 g bønnespirer 0,8 dl fiskesauce 0,4 dl soya 0,6 dl agavesirup (eller alm. sirup) 800 g kogte ris 100 g saltede peanuts 3 lime Frisk koriander Sauter hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær i sesamolie. Steg derefter Anamma Vego fars sammen med, derpå snitgrønt og til sidst bønnespirer. Kom fiskesauce, soya og agavesirup på og steg/vend risene godt rundt i retten. Server med hakkede peanuts, limesaft og friske koriander. Tip! pauldmDoervsyeursk½rketestrekn(iv3ve0edg) servering.
Download PDF fil