Værsgo! Køkdlafrsiseidkaerneske Tip! etGtwiveilsflretirkmakeiddmetlclehexrinmeex krydderi. Frikadeller med kartoffelsalat, spidskålssalat og friske krydderurter til 10 personer 1000 g Anamma Vego fars 2 løg (200 g) 4 dl rasp 6 æg 1 spsk. salt 1 spsk. peber 100 g smør 1000 g K-Salat Kartoffelsalat ½ spidskål (eller andet kål) 1 æble 50 g ristet sesam 50 g mandler 2 skalotteløg (40 g) 1 dl dijonvinaigrette (eller dijonnaise) Friske krydderurter Kom alle ingredienser til frikadellerne i en røremaskine med piskeris og rør til farsen er samlet (ca. 5 min.). Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i olie eller smør, til de er faste (ca. 5 min. på hver side). Snit spidskål i strimler og bland dem med æbletern, ristet sesam, hakkede mandler, skalotteløgsringe, dijonvinaigrette og friske krydderurter. Server med K-Salat Kartoffelsalat, spidskålssalat og friske krydderurter. Fars – grundopskrift til 10 personer 1000 g Anamma Vego fars 2 løg (200 g) 4 dl rasp 6 æg 1 spsk. salt 1 spsk. peber Kom alt i en røremaskine med piskeris og rør til farsen er samlet (ca. 5 min.). Bruges som almindelig fars - f.eks. til frikadeller, boller i karry, farsbrød, paté m.m.
Download PDF fil