sm Ny ag STEAK MED COLESLAW K-Salat Coleslaw Ny, autentisk smag Vores ny Coleslaw har fået den originale smag af coleslaw: Der er ikke længere ananas i – til gengæld er der maser af fylde takket være ekstra gulerødder og kål. Og i pagt med tidens trend har vi lettet lidt på indholdet af fedt. Alt i alt en ny, forbedret og samtidig klassisk coleslaw! Prøv den lækre barbequemarinerede svinemørbrad herunder eller find mere inspiration og flere opskrifter på FoodAppeal.dk PULLED PORK BURGER K-Salat Coleslaw Varenummer: 1935 Nettovægt: 3 kg Må ikke udsættes for frost og direkte sollys. Holdbar uåbnet: på køl 6 uger. Holdbar efter åbning: på køl 5 dage. Coleslaw m/ BBQ-marineret svinemørbrad 1000 g K Coleslaw 6 spsk. Beauvais Tomatketchup Stevia 4 spsk. Den Gamle Fabrik Sig’Natur Boysenbær 2 spsk. Beauvais Engelsk sauce 1 spsk. Beauvais Bearnaise Essens (kan undlades) 2 svinemørbrad (1200 g) Friske krydderurter Salt og peber Rør Beauvais Tomatketchup Stevia, Den Gamle Fabrik Sig’Natur Boysenbær, Beauvais Engelsk Sauce og Beauvais Bearnaise Essens sammen til en barbecuemarinade. Kom svinemørbrad i en gastrobakke og vend den i barbecuemarinaden. Steg svinemørbrad i ovnen ved 200 °C i ca. 35 min. til kernetemperatur på 65 °C Lad den hvile 15 min. Servér K Coleslaw med barbecuemarineret svinemørbrad og krydderurter. K-Salat er en del af den store Orkla-familie, så der er masser af andre spændende produkter. Kontakt din konsulent og hør om alle mulighederne. Få meget mere inspiration til alle vores produkter på www.orklafoods.dk/Foodservice Foodservice Hørsvinget 1-3 · DK-2630 Taastrup Tel. 43 58 93 00 · www.orklafoods.dk
Download PDF fil