Hermed præsenterer LML-Sport sin samarbejdspartner, System Klarer.

 

Klarer Freizeitanlagen AG er en traditionel familievirksomhed med hovedkvarter i Hallau, i det nordlige Schweiz. Omgivet af vinmarker i Klettgau Region. 

Vi har designet og produceret vandrutsjebaner og vand forlystelser til kunder fra hele verden i mere end tredive år. Armin Klarer, virksomhedens grundlægger, har nu afleveret tøjlerne til sin to børn, Claudia og Stefan.

Et ungt, dynamisk team af motiverede eksperter vil støtte dig fra den indledende høring og indtil installationen er færdig. Ud over vores team, er også vores mange agenter som er placeret i hele Europa klar til at hjælpe.

Vores løfte om kvalitet

Kvalitet og værdi-fastholdelse er vigtige beslutningskriterier for vores kunder i Europa. For at imødekomme dette behov, fastholder vi høje kvalitetskrav og investere den nødvendige tid i omhyggelig planlægning for at sikre, at dine vandrutsjebaner fortsætte med at tiltrække kunder i mange år fremover. Vi har viden og erfaring på mere end tre årtier i planlægning af projecter. Uanset pladsbegrænsninger, skaber vi et koncept som er skræddersyet for din målgruppe.

 

For yderligere info, kontakt lml-sport pr. tlf. eller mail

    ...