0

 

VELKOMMEN TIL LARSEN OG VENNER ON-LINE!

 

Kære Venner!

I har nu muligheden for at slå op i vores Larsen&Venner magasin. Vi har tilstræbt os på at give dig mere end bare vildt gode tilbud, vi vil også gerne fortælle om vores produkter, men endnu bedre, vi elsker også at fortælle om vores gode venner i mad og restaurationsbranchen. Derfor vil du møde artikler om både restauranter, kokke og udstyr.

 

VORES TILBUD GÆLDER OVERALT.

De tilbud, du ser i vores avis gælder både on-line samt i vores butikker i Kødbyen & Brøndby. Men det gælder også hos mange af vores partnere i cateringverdenen.

Ønsker du at vide mere om varen, så bare klik på den og du kommer direkte over i vores Web-shop. Her kan du så handle videre. Er du kunde i forvejen – enten som Erhvervsdrivende eller som Skarp På Mad medlem, kan du logge ind og der se, hvad du har købt tidligere og se andre gode tilbud. For ud over det som du ser i vores avis, har vi altid et hav af andre gode tilbud.

 

VI KAN BÅDE SLIBE OG BYGGE.

Vi sliber med glæde dine knive så dine knive altid står knivskarpt. Og med vores nye slibe-stempelkort kan du spare op til lækre vinglas og skøn vin hver gang du får slebet en håndkniv. På hwl.dk kan du også læse om hvordan vi kan bygge et helt nyt industrikøkken til dig. 

Vi vil elske at se dit smil og det uanset om du er en af de skarpeste professionelle eller bare en af de gladeste amatører. Så kig forbi i vores butikker i Kødbyen og Brøndby!

Vil du vide mere hver måned, så tilmeld dig vores Larsen&Venner nyhedsbrev her. Eller send os en mail på info@hwl.dk


Velkommen til knivskarp kvalitet med både pris- og skarpheds-garanti!

Bo & Co.

    ...